FAQ

Her er svar på noen spørsmål som ofte blir stilt, finner du ikke ditt svar her eller trenger å spørre om noe helt annet…

Ta kontakt her      

Trykk her for Smitteverntiltak

1. Hvordan vet jeg at jeg er klar for en InnerLife tantrisk massasje?

Man er egentlig alltid klar til en tantramassasje, for en tantramassasje gir deg mulighet for å bare slappe av og ta imot en kjærlig, bevist og sanselig berøring.
 
Du er velkommen til å skrive eller ringe for å stille spørsmål hvis du er usikker på om du er klar, eller hvis du føler deg usikker på om en tantramassasje er noe for deg, eller på hvordan det er at motta en InnerLife tantrisk massasje.
 

2. Hvor lang tid i forveien skal man bestille tid til en InnerLife Tantrisk Massasje?

Det vil normalt være mulig å tilby deg tid til en individuel massasje innenfor en uke eller to, men hvis du ønsker, f.eks parmassasjeveiledning, kan det være litt lengere ventetid. Noen ganger kan man også være heldig å kunne få massasje allerede samme dag, men det er ikke mulig å bare møte opp, du må bestille tid på forhånd. Finn din massør og bestill time her

3. Hvor ofte kan jeg/bør jeg komme til tantramassasje?

InnerLife Tantrisk Massasje er en enestående mulighet til å gå mer i dybden av deg selv og inn mot ditt sanselige og uforløste potensiale. Man kan komme til tantramassasje så ofte eller sjeldent man ønsker.
 
Men det kan også lønne seg å ha en kontinuitet over en periode, da gjerne 3-4 ukers mellomrom. Finn din massør og bestill time her

4. Gis det noen rabatter hvis man kommer til massasje flere ganger?

Nei, vi har normalt sett ikke rabatter, vi har samme utgifter og tidsrammer for alle massasjer, uansett om du er ny eller har vært hos oss før.
Alle massasjer er unike og vi gir alltid av hele vårt hjerte og vår viten inn i alle våre massasjer.
Men mer kan det også forekomme individuelle forskjeller fra massør til massør.

5. Kan man komme til massasje hvis man er under 18?

Jeg gir med glede InnerLife Tantrsk Massasje til gjester i alle livets aldre, bare man er over 18.

6. Kan man bli for gammel til å få en InnerLife Tantrisk Massasje?

I utgangspunktet nei, men det er hvis du f.eks. har hatt hjertproblemer eller annen alvorlig sykdom så er det ikke å anbefale.

Ved første besøk vil du også måtte skrive under på et selverklæringsskjema, at du godtar og forstår våre regler.
 

7. Skal man se ut eller være på en bestemt måte for at komme til InnerLife Tantrisk Massasje?

Nei, mine gjester omfatter menn og kvinner i alle aldre, fra alle steder i livet. Du er velkommen uanset hvem du er – og jeg gleder meg til å oppleve akkurat det unike menneske som du er.

8. Trenger man kunne noe om tantra for å motta InnerLife Tantrisk Massasje?

Det er ikke nødvendig å vite noe om tantra innen du kommer til InnerLife Tantrisk Massasje, det krever ingen forkunnskap.
 
Et viktig prinsipp i tantra er “tantra starter der hvor du er”, og jeg tar imot deg akkurat som du er uansett hvor du er i ditt liv, på den tantriske vei eller ikke.
 
Men det kan være en fordel å ha lest det som står på hjemmesiden.

9. Hva hvis jeg ligger å tenker på alt muligt annet under massasjen?

Det er helt vanig at tankene vandrer litt under massasjen og det er helt greit. Jeg veileder deg tilbake til kroppen når  jeg merker at du flyter ut.
Hvis du ønsker å være mer tilstede i massasjen og ikke flyte vekk i tankene, så kan du enten vende tilbake ved å fokusere på din pust (uten å endre den) eller ved å fokusere på berøringen/selve sanseoplevelsen.
Men først og fremst handler det bare om å kjenne etter hva som skjer, din opplevelse av kroppen, følelser, tanker, energi og bevisthet.

10. Må jeg være naken?

Nei, det må du ikke. Jeg møter deg der du er, trenger du å ha på ditt undertøy eller laken/håndkle så begynner vi der.
Hovedsaken er at du føler deg trygg og ivaretatt.
Helhetsopplevelsen av massasjen er på sitt beste når du er helt naken, energien flyter bedre i kroppen og du slipper olje på undertøyet.

11. Får jeg røre ved massøren underveis i InnerLife Tantrisk Massasje?

Nei, det er ikke tillat å berøre massøren.
 
En InnerLife Tantrisk Massasje er en fantastisk mulighet til å trene på å være tilstede i deg selv, og gi slipp på alt det man pleier å tro at man skal være, så du i stedet kan få en ren og kjærlig opplevelse av ditt sanne sansende, kjærlige, kraftfulle og fredfylte selv. Derfor er det best at du venner oppmerksomheten innover, mot hva som skjer i deg selv og at du fokuserer på at ta imot og være helt til stede i din egen opplevelse.
InnerLife Tantrisk Massasje inneholder ikke massasje av genitalier eller underliv, men stimulerer kroppens erotiske energiflyt.
 

12. Hva hvis jeg som mann får ereksjon under InnerLife Tantrisk Massasje?

Det er min erfaring at en InnerLife Tantrisk Massasje kan ha mange forskellige uttrykk under massasjen – noen opplever at de slapper dypere av enn noensinne før, andre opplever at de føler seg mer levende og fyldt med energi, og andre igen opplever dype tilstander av lyst og nytelse.
Noen får erekesjon og andre får ikke ereksjon.
 
Det er ikke noe som er mer riktig enn det andre, og det er heller ikke noe som er feil, så du skal hverken være bekymret hvis det skjer eller hvis det ikke skjer.
Det er vigtig å forstå at jeg i massasjen arbeider meget bevisst med å lære deg å beherske og løfte den seksuelle livsenergien opp mot hjerte, slik at  erotiske kreative energien kan få mer plass i livet, og derfor opplever mine gjester ofte at bekymringer, anspenthet og uforløst lyst, eller en bekymring for at de reagerer ‘feil’ forsvinner/løses opp gjennom opplevelsen av sanselighet, nærvær, kjærlighet og fordeling av den erotiske energi i hele kroppen. Uansett hvor mye lyst og nytelse, du uttrykker og føler, kan du være trygg på at massasjen ikke plutselig utvikler sig til noe seksuelt – og også det at du er velkommen med alt hva du er og føler. Det også meget viktigt at du forstår at det ikke er et ‘mål’ med InnerLife Tantrisk Massasje, og det betyr at det ikke er noen forventning om at du nødvendigvis SKAL oppleve noe, for du er i mine øyne akkurat som du skal være, med alle de opplevelser du har underveis.
Jeg minner også om at vi ikke masserer Lingam. 

13. Hva hvis jeg som kvinne opplever lyst underveis i InnerLife Tantrisk Massasje, skal jeg så holde det tilbake?

Min erfaring og den tantriske visdom sier at det kan være vigtig for en kvinnes forståelse av den hun virkelig er at hun ikke holder noe tilbake – hverken tristhet, sinne, sorg, lyst, nytelse, ekstatiske følelser eller ren livsglede. Alle dine følelser er velkomne, det er ingen av følelsene, som er mere eller mindre velkomne enn andre.
 
Min erfaring er at kvinner reagerer meget forskellig under massasjene, og også at den samme kvinne kan oppleve mange forskellige reaksjoner og følelser, både under samme massasje og fra gang til gang. Og det er helt greit, de er sånn det ofte er fordi vi er på forsjellige steder i livet.
 
Du kan også oppleve å gå direkte fra en følelse av tristhet og over til dyp nydelse i massasjen, eller fra en følelse av skam til frihet – hvis du lar dine følelser utfolde sig fritt i deg, uten å prøve å undertrykke noe.
Du kan også trygt uttrykke hvis du føler på lyst eller nytelse i massasjen – du vil oppleve at massøren alikevel er sentret i den fine kjærlighetsenergien og den oppløftende energien, og at massøren alltid holder seg innenfor rammene av InnerLife Tantrisk Massasje. Uansett hvor mye lyst og nytelse, du uttrykker og føler, kan du være trygg på at massasjen ikke plutselig utvikler sig til noe seksuelt – og også det at du er velkommen med alt hva du er og føler.
Det også meget viktigt at du forstår at det ikke er et «mål» med InnerLife Tantrisk Massasje, og det betyr at det ikke er noen forventning om at du nødvendigvis SKAL oppleve noe, for du er i mine øyne akkurat som du skal være, med alle de opplevelser du har underveis.
Jeg minner også om at vi ikke masserer Yoni.

14. Kan vi som par få massasje i samme rom?

Jeg gir kun veiledning til par.
Der dere begge trener på å gi og å motta massasjen under veiledning, der dere gir hverandre massasje. Vi begynner og avslutter med samtaler.

15. Er InnerLife Tantrisk Massasje utroskap mot min partner?

Nei, mine massasjer har en fast ramme, og jeg som massør er tilstede med både hjerte og etisk faglighet. 
 
Massasjen er sanselig, vakre og kjærlige, og jeg har meget stor respekt for din privatsfære, og for min egen. Jeg er der for å gi inspirasjon, viten, nye muligheter, komme dyper inn i deg selv og slik begynne å erfrare den du virkelig er, ditt sanne sanselige og kjærlige selv.
Du vil kunne oppleve at en InnerLife Tantrisk Massasje kan berike ditt/deres eget forhold og mulig inspirerer deg/dere i hverdagen til å være mer i nærhet, intimitet og kjærlighet med hverandre, uten å forveksle det med sex.

16. Er massøren naken under massasjen?

Nej, jeg som massør har alltid på meg passende antrekk, benklær og topp.

17. Hvorfor er massøren så tett på?

 
En InnerLife Tantrisk Massasje er en opplevelse, som går tett på, fordi et av formålene med en tantrisk massasje er å nå inn og berøre hjertet, der hvor vi er mest sårbare og hvor vi finner kilden til kjærlighed innenfra. Menneskelig kjærlighet og nærværende berøring rekker dypt inn i hjertet, derfor legger vi vekt på berøring hud mod hud, av hjerte mot hjerte, i massasjen. Denne lille filmsnutten viser litt av både massasjen og påkledningen.

18. Er InnerLife Tantrisk Massasje prostitusjon?

NEI…
 
Det er ikke mulighet for å berøre eller ha samleie med massøren, og det går heller ikke ann å kjøpe ekstra erotisk ‘service’.
En InnerLife Tantrisk Massasje hos meg har en meget klart defineret ramme, som gir gjesten mulighet for at møte sitt eget sanne sanselige og ekstatiske/erotiske selv, gjennom massørens berøring, veiledning, energiarbeide og beviste nærvær i massasjen.
Ved første besøk vil du også måtte skrive under på et selverklæringsskjema, at du godtar og forstår våre regler.

19. Hva hvis jeg blir forelsket i massøren?

Da bør du fortelle dette, slik at vi kan avslutte din prosess snarest mulig.
 
Vil du ha videre InnerLife Tantrisk Massasje blir du henvendt til en annen InnerLife tantrisk massør.

20. Hva hvis jeg som mann får orgasme under InnerLife Tantrisk Massasje?

Ja, det kan skje under en tantra massasje, en ekstatisk følelse i hele kroppen uten etterfølgende tap av energi gjennem ejakulation/utløsning. Noen kan også oppleve å få orgasme selvom de ikke har hatt erektion.
 
Uansett hvor mye lyst og nytelse, du uttrykker og føler, kan du være trygg på at massasjen ikke plutselig utvikler sig til noe seksuelt – og også det at du er velkommen med alt hva du er og føler. Det også meget viktigt at du forstår at det ikke er et ‘mål’ med InnerLife Tantrisk Massasje, og det betyr at det ikke er noen forventning om at du nødvendigvis SKAL oppleve noe, for du er i mine øyne akkurat som du skal være, med alle de opplevelser du har underveis. Jeg minner også om at vi ikke masserer Lingam. 

21. Kan InnerLife Tantrisk Massasje erstatte legebehandling?

NEI…
 
InnerLife Tantrisk Massasje kan ikke erstatte legbehandling.
 
Jeg anbefaler på det serkeste at du alltid konsulterer egen lege vedrørende alle helbredsspørsmål, du måtte ha, og jeg kan ikke ta ansvar for problemer av fysisk eller psykisk art, som eventuelt kan oppstå hvis mine gjester unnlater å følge legens anvisninger.

22.

Tilbys det sex?

NEI, det tilbys ikke sex.
InnerLife Tantrisk Massasje inneholder ikke direkte massasje av genitalier eller underliv, men stimulerer kroppens erotiske energiflyt.
 
23. Hvorfor masserer dere ikke Lingam eller Yoni?
 
Fordi vi jobber med å stimulere kroppens seksuelle livskraft,vi søker å reise den kreative erotiske livslysten gjennom energiarbeid, det vil si å åpne opp for en mer bevissthet og flyt i hverdagen, hvor vi enklere kan skjelne livslyst og sexlyst.