Massasje eller terapi?

Tantrisk Massasje for menn.

Tantramassasje lar deg komme dypere inn i deg selv, slik at du kan begynne å bli kjent med deg/føle deg selv innenfra. Tantramassasjen kan hjelpe deg å forstå og mestre din seksuelle energi, slik at du kan bli mer trygg og tilstedeværende både i ditt erotiske liv, kjærlighetslivet, arbeidslivet og forholdet til deg selv. Her er det ingen forventninger eller følelser av mindreverdighet, men bare ren sensuell væren i nåtiden. Med andre ord får du muligheten til å føle deg selv som du egentlig er i stedet for å utføre noe som ikke alltid er sant for din sanne maskulinitet og potensial. Når du som mann lærer å mestre din egen energi uten å undertrykke den, vil du også oppleve tilgang til nye dimensjoner av deg selv og en mer åndelig forståelse av din egen maskuline kjerne. Tantrisk Massasje for menn er en sensuell kroppsmassasje som kan gi deg en dypere innsikt i hvem du virkelig er. Masseringen vekker hjertet ditt og gir deg styrke, ro, oversikt og selvtillit, og det viser deg hvordan du kan stå i full kraft, seksualitet, styrke, visjon og kjærlighet.

Bemerk:
Tantrisk Massasje innbefatter ikke massasje av genitalier/kjønnsdeler eller prostata.

Tantrisk Massasje for kvinner er litt annerledes enn for menn: Tantrisk Massasje for kvinner er rettet mot å åpne den energi som allerede finnes i kroppen vår, men som ligger fortrengt av den patriarkalske kultur som vi lever under. I den tantrisk massasjen ønsker vi at din naturlige energi igjen skal få bevege seg fritt og naturlig i din kvinnelige kropp. Formålet med Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din. Tantrisk Massasje åpner for den indre Eros som en feminin livskraft i kvinner og menn. Ved å åpne deg for denne subtile livskraften, utvides og transformeres din bevissthet. Du møter Eros energien i din kropp for å gjenoppdage hvordan hun vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, nytelsen i å være deg selv og kjærligheten til deg selv og den verden du lever i. Massasjen gis med lange, rolige og strøk, du lærer å avkoble nytelsen fra sex og istedet bringe energien opp til ditt hjerte og ut i ditt daglige liv.

 

Bemerk: Tantrisk Massasje innbefatter ikke Yonimassasje.

Terapien forløser fastlåste psykiske mønstre og åpner deg for friheten i ditt liv. I Terapien kan hjelpe deg å forløse fastlåste psykiske mønstre, slik at du evner å se sammenhengen mellom en smertefull fortid og den friheten du ønsker å realisere i din nåtid. Terapi begynner alltid med en innledende massasje eller kroppshealing, slik at du kan avspenne kroppen og komme i kontakt med ditt indre. Derfra veileder jeg deg forbi de trange tankene og de vonde følelsene til å se hva du engang gav avkall på i deg selv. Det spirituelle aspektet ved terapien er nettopp muligheten til å møte de indre kvaliteter og egenskaper du engang forlot i deg selv, for å finne motet til å ta de med ut i livet ditt igjen.