Workshop i Tantrisk Massasje for menn og kvinner
lørdag 4.april

På et workshop vil du få utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær.
Gjennom samtaler, øvelser og massasje trener vi på å utfordre vår evne til å gå fullt og helt inn i nærværet, samspillet og gleden sammen med andre.

Til grunn for nytelsen ligger trening – derfor øver vi oss på å gi oppmerksomhet, tilstedeværelse og kjærlighet til kroppen. Når kroppens avspenning trenger inn under huden og hodets forsvar slipper taket, lærer du å gi deg hen til en nytelse som stiger oppgjennom kroppen din som kan gjenkjennes som den erotiske livskraften. I vår kultur har vi i altfor stor grad beveget oss vekk fra den indre, erotiske erfaring, – vekk fra den sjelelige opplevelsen ved vår egen kropp, som om kroppen egentlig ikke tilhører vår daglige tilværelse, men heller ofte er til bry enn til glede.  Påmelding

Formålet med Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som gjør kroppen verdifull og verdig. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft, og som kilden til den dypere mening i våre liv.

Du vil også lære/trene på å møte utfordringer som kan oppstå, for eksempel ikke å bryte kontakten med det som vekkes i deg, erotisk, spirituelt, eller følelsesmessig under den Tantriske Massasjen. Gjennom dette vil du kunne ta vare på din energi som kan brukes i spirituelt arbeid.

Kom alene hvis du vil det, eller sammen med kjærsten eller en annen du er trygg på hvis det passer bedre.

Meld deg på her

Praktisk informasjon

Sted: Tantrasenteret i Oslo, Sagveien 28, 0459 Oslo. Se adkomst her.

Tidspunkt: Lørdag 4. april kl. 11 – 17.30

Pris: 950,- kr.

Du får tilsendt faktura ved påmelding. Påmelding gjelder når kursavgiften er betalt. Ved avlysning tilbakebetales kursavgiften bare hvis vi får en annen til å ta din plass. All annen info kommer i kursbekreftelsen.

Meld deg på her

Viktig:
Den Tantriske Massasjen vi underviser i og jobber med her på senteret inneholder ikke massasje av genitalier eller underliv, men stimulerer kroppens erotiske energiflyt.

Våre Workshop ledes av to massasjeterapeuter hver gang og en assistent.

Aradia Holten, Grete Løvfall Andresen, Helena Bø Serpinsky, Mette Torgerstuen, Silja Åsgjerd Hage og Sylvi Kristin Landsverk.